Ben jij op zoek naar extra handen tijdens een piek in het seizoen? Of wil je gewoon voorzien zijn van een structurele agrarische medewerker? Wacht dan niet langer en laat ons de juiste kandidaat vinden waarnaar jij op zoek bent!

Wij luisteren naar wat de eisen zijn en wat voor jou een kandidaat geschikt maakt. Door ons grote netwerk binnen Nederland maar ook in Oost-Europa, zorgen wij voor de perfecte match voor jouw vacature. Wij selecteren de kandidaten op basis van competenties, motivatie en ervaring. Maar liefst 90% van ons personeel voldeed aan de verwachtingen van ons personeel, dit hebben wij te danken aan onze ruim 15 jaar ervaring in de uitzendbranche. Denk hierbij aan bijvoorbeeld een trekker chauffeur, plukkers of een wieder. Het vinden van het juiste personeel? Laat dat maar aan ons over. Wij beschikken over de juiste kandidaten tegen het scherpste tarief!

Daarnaast zijn enkele landbouwmechanisatie bedrijven onze trouwe partners. Wij beschikken over monteurs die in bezit zijn van de juiste diploma’s in landbouwmechanisatie, die gemotiveerd, nauwkeurig en ervaren te werk gaan. Zij zijn direct inzetbaar!