Achter de schermen bij VER Recruitment B.V.

“Wie wil zoekt mogelijkheden, wie niet wil zoekt een reden.”

VER Recruitment B.V. is een technisch uitzendbureau die wat wilt. Wij gaan zonder twijfel op zoek naar mogelijkheden om de partner tegemoet te komen. Het belangrijkste vinden wij om zo snel mogelijk zonder onze kwaliteiten te benadelen, de beste situationele oplossingen te vinden. De combinatie van onze gemotiveerde recruiters en hun expertise, staan wij klaar om de meeste geschikte kandidaten te vinden. De kandidaten worden geselecteerd op basis van competenties, ervaring en motivatie. Wil jij aan de slag gaan bij een van onze opdrachtgevers? Klik dan snel hier!

Hoe VER kom jij?
VER Recruitment B.V. is een technisch uitzendbureau. Wij zijn gespecialiseerd in het vinden, selecteren en aannemen van de juiste mensen tegen het juiste budget. VER is een jong bedrijf  met een frisse blik op de toekomst. Wij beschikken over een groot netwerk, zowel internationaal (oost-Europa) als nationaal. Met onze ruim 15 jaar aan expertise in de uitzendbranche, zorgen wij dat de juiste mensen op de juiste werkplekken terecht komen.

Onze dienstverlening is  gericht op een beperkt aantal industrieën:

  • Metaal
  • Techniek
  • Land- en tuinbouw

Door onze focus op een beperkt aantal industrieën te richten, hebben wij ons kunnen verdiepen in bedrijfsspecifieke eisen. VER Recruitment B.V. heeft een flexibele houding en komt je tegemoet als partner. De werving en selectie van de juiste medewerkers kost veel tijd en energie, iets wat ten kosten gaat van het ondernemen. Laat ons je helpen in het vinden van de ideale kandidaat voor je vacatures.