VER Recruitment B.V. wilt bedrijven helpen met een tijdrovende bezigheid: het selecteren en aannemen van het juiste personeel. Doordat deze activiteit veel tijd in beslag kan nemen, kan dit ten koste gaan van het ondernemen. Met ruim 15 jaar ervaring, kunnen wij passende kandidaten selecteren voor verschillende openstaande vacatures van onze partners. Naast dat, bieden wij ook begeleiding en ondersteuning aan voor het personeel. Personeel dat wij uit Oost-Europa selecteren kan nog altijd tegen verschillende moeilijkheden aanlopen, bijvoorbeeld sociale aspecten. Om dit zo soepel mogelijk te laten verlopen, zowel privé als op de werkvloer zien wij hier strak op toe en begeleiden het proces zelf.

Verder met ons
Voordat we beginnen, horen wij graag de bedrijfsspecifieke eisen aan zodat wij zo zorgvuldige te werk kunnen gaan. Eventuele bedrijfsreglementen en/of werkinstructies zullen worden doorgenomen met de medewerker. Waneer de noodzaak is dat het document zal moeten worden vertaald, zal VER Recruitment B.V. dit op zich nemen. VER Recruitment B.V. heeft medewerkers die vloeiend Nederlands, Engels en Pools spreken en het grammaticaal correct kunnen schrijven. Ook kan er op een basis niveau Duits worden gecommuniceerd.

Met regelmaat zal een voortgangsoverleg plaatsvinden met de werknemers. De contactpersoon van VER Recruitment B.V. zal, uiteraard in overleg met de opdrachtgever, werkbezoeken uitvoeren om specifieke zaken door te nemen. Ook bied VER Recruitment B.V. extra ondersteuning voor het personeel. Denk hierbij aan:

  • Vervoermiddelen voor woon-werk
  • Hulp bij het zoeken van huisvestiging
  • Aanspreekpunt zijn voor het personeel die vanuit Oost-Europa zijn overgekomen

Doordat wij onze focus leggen op een beperkte aantal industrieën, kunnen wij ons volledig richten op de eisen van onze partners. Om meer te weten te komen over wat wij per industrie te bieden hebben, klik dan op de volgende links:

Mochten er nog andere vragen zijn, vul dan een contact formulier in of mail direct naar info@ver-recruitment.nl.