Wij bieden een top selectie aan van medewerkers in de Metaal en Techniek industrie. Het aanbod varieert van lassers tot aan monteurs, van CNC operators tot aan metaalbewerkers. Voor elke openstaande vacature in jouw bedrijf hebben wij een passende kandidaat!

VER Recruitment B.V. heeft een groot netwerk, zowel binnen als buiten Nederland. De grens steken we over in Polen, hier vinden wij ook een groot deel van de juiste kandidaten voor in de Metaal en Techniek industrie. Zij zijn zeer gemotiveerd, beschikken over de juiste diploma’s en gaan professioneel aan het werk. Door te luisteren naar de bedrijfsspecifieke eisen en deze toe te passen op onze selectie, kunnen wij jou garanderen dat voor elke openstaande vacature een perfecte kandidaat te vinden is. Bij technisch personeel kan je denken aan: lassers, metaalbewerkers, CNC operators, monteurs etc.

Het vinden van het juiste personeel, laat dat maar aan ons over. Meer weten? Stuur een mail naar info@ver-recruitment.nl en wij antwoorden u binnen 24 uur.